Merk & type:
Type:
Van:
Verblijfsduur:
 dagen

Weather forecast

Useful links

Over ons

Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons

Venturi-Sailing uw partner voor een geslaagde vaarvakantie in Kroatië. Venturi-Sailing verzorgt al meer dan 10 jaar vaarvakanties in Kroatië vanuit verschillende locaties. Of u nu een vaarvakantie zoekt met of zonder schipper, flottielje of short trip u bent bij ons aan het juiste adres.

Onze nummer 1 partner voor uw vaarvakantie in Kroatië vindt u in Sibenik het hart van Kroatische kust. NCP & mare is No. 1 charter bedrijf in Kroatië met ruim 60 jachten.

Naast de vaarvakanties in Kroatië verhuren wij diverse jachten vanuit Yerseke, Nederland en verzorgen wij zeilopleidingen van beginner tot gevorderde op binnenwater en zee. U vindt ons kantoor in de jachthaven van Yerseke vlak naast de Oesterputten, vele restaurants en in het Nationaal park Oosterschelde.

Waarom huren vanuit Sibenik, Kroatië?

Locatie

De verhuur jachten zijn gelegen in de oude, door UNESCO beschermde, stad Sibenik in het centrum van de Adriatische kust, precies tussen twee Nationale parken, de mooie Kornati archipel en rivier Krka met zijn beroemde watervallen.

Marina Mandalina is een van de top jachthavens van Kroatië met uitstekende faciliteiten waaronder verschillende restaurants, taxiboot naar het centrum, supermarkt, jachtservice, pin automaat en bewaakt parkeerterrein.

Omdat Sibenik zich in het centrum van de Adriatiche kust bevindt is het de ideale start locatie voor een bezoek aan Vis, Hvar, Korcula en Dubrovnik in het zuiden maar ook Istrie en Brioni eilanden in het Noorden van de Adriatic.

Door de centrale ligging in Kroatië is Sibenik zeer goed bereikbaar per auto en vliegtuig, 5 minuten vanaf de snelweg en 35 minuten van de luchthavens van Split en Zadar

Vloot

Wij werken alleen met de beste partners met de best boten en service.

In de motorjachten vloot vindt u onder ander de luxueuze Fairline en Sunseeker yachts en gunstig geprijsde nieuwe en goed onderhouden jachten zoals de Nimbus, Marex en Beneteau Antares.

De vloot van zeiljachten bestaat uit de top jachten van Grand Soleil voor klanten die sportief willen zeilen en een grote keuze aan Beneteau, Jeanneau, Dufour en Hanse jachten voor comfortabel zeilen met de familie.

Op verzoek kunnen wij one-way charters organiseren, flottielje zeilen, team building programma’s, short trip, regatta’s, varen met schipper/ hostess of instructie vaartochten.

Service

Ons doel en van onze partner is uw vaarvakantie van begin tot eind zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Om dit te kunnen bereiken hebben wij onderstaande zaken voor u geregeld:

ON LINE BOEKINGS SYSTEEM – dus op uw gemak uw jacht naar keuze uitzoeken.

REIS, ANNULERING EN WAARBORG VERZEKERING – zodat u zich geen zorgen vooraf hoeft te maken en 100% ontspannen aan uw vaarvakantie kunt beginnen

GRATIS LIGPLAATS IN DE JACHTHAVEN – dus geen extra liggeld kosten in marina Mandelina, ook niet als u elke dag terug komt in de marina

24/7 TELEFONISCHE SUPPORT IN HET NEDERLANDS – u kunt dus gewoon in uw eigen taal communiceren mocht er zich toch een probleem voordoen tijdens uw vaarvakantie

24/7 TECHNISCHE ONDERSTEUNING & SUPPORT SPEED BOAT – zodat u 100% ontspannen vakantie kunt vieren op uw jacht.

Het was waarschijnlijk de combinatie van al deze zaken die gemaakt hebben dat NCP & Mare winnaar werden van de Best Business Yacht Charter Company for Europe award in 2008.

U vindt het complete verhuuraanbod van onze Kroatische partner op onze website: www.vaarvakantiekroatie.nl

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@venturi-sailing.nl of telefoon nummer: +31 621 526 278.