Highlights

Zeil opleidingen Flottielje zeilen in Kroatie Varen met schipper Aanbevolen routes Afstanden Waar vindt u ons? Adriatische zee Wind Erkende vaarbewijzen voor het varen in Kroatië
Merk & type:
Type:
Van:
Verblijfsduur:
 dagen

Weather forecast

Useful links

Zeil opleidingen

Zeil opleidingen Zeil opleidingen Zeil opleidingen Zeil opleidingen Zeil opleidingen

Leren zeilen op een kajuitjacht, een lang gekoesterde droom voor de één, het eindelijk zelfstandig schipperen na jaren meevaren of een nieuwe vakantiemogelijkheid voor het gezin. Wat uw achtergrond ook is, van beginner tot gevorderde kunt u bij ons terecht. Wij leren u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen.

Naast onze zeilschool vanuit Yerseke waar wij zeilopleidingen verzorgen op jachten op binnenwater en zee kunt u nu ook terecht voor een zeilopleiding in Kroatië.

Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier. Wij geven privéles aan boord van het door u gehuurde jacht voor enkele dagen of een hele week. U slaapt met uw bemanning en de instructeur aan boord van het jacht gedurende de instructie periode. Afhankelijk van uw wensen komen we in de avond terug in de jachthaven in Sibenik of varen we een tocht. Zo verandert de les in een heerlijk lang weekendje weg of vakantie met partner, gezin of vriend(in) .

Venturi-sailing is een CWO-erkende zeilschool, met gediplomeerde ervaren instructeurs, er is dan ook de mogelijkheid om na uw zeilopleiding in Kroatië af te ronden in Nederland voor een erkend CWO diploma/ certificaat. Meer info over het CWO opleidingen www.cwo.nl

Kunt u al zeilen, maar heeft u nog specifieke zaken waar u zich in wilt bekwamen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Zo verzorgt Venturi-sailing vanuit Yerseke uw opfriscursus als voorbereiding op bijvoorbeeld uw vakantie in de Middellandse zee, een cursus op maat om beter te leren sluisvaren of motor manoeuvreren.

In combinatie met onze partner kunnen wij teven zeil-en motorjacht opleidingen aanbieden in Kroatië volgens het RYA. Onze partner NCP & Mare is RYA erkend opleidingscentrum.