Highlights

Zeil opleidingen Flottielje zeilen in Kroatie Varen met schipper Aanbevolen routes Afstanden Waar vindt u ons? Adriatische zee Wind Erkende vaarbewijzen voor het varen in Kroatië
Merk & type:
Type:
Van:
Verblijfsduur:
 dagen

Weather forecast

Useful links

Waar vindt u ons?

Marina Mandelina bevindt zich in het midden van de Adriatiche kust, in de stad Sibenik.

U kunt comfortabel en snel op marina Mandelina komen, de jachthaven bevindt zich ongeveer 40 minuten van beide internationale luchthavens, Split en Zadar. Vanaf beide luchthavens heeft u diversen dagelijkse directe vluchten naar alle grote Europese steden.

Marina Mandelina bevindt zich ongeveer 8 km van de snelweg Zagreb – Split, ook wel Dalmatina genoemd.

De noodzakelijke boodschappen voor vertrek kunt u gemakkelijk doen in de supermarkt op de marina of de twee winkel centra vlak bij de jachthaven.

Vandaag de dag is Sibenik het cultureel, administarief en economisch hart van Sibenik-Knin Country. Een gebied waar meer dan 50.000 mensen wonen. Het landschap van deze regio is zeer divers, en de zee vertegenwoordigd de grootste rijkdom en zorgt voor de economische ontwikkeling. De kustlijn van Sibenik-Knin Country bedraagt maar lieft 805.9km. In het gebied bevinden zich twee nationale parken, Krka en Kornati, beide bereikbaar zowel via het water. De gemiddelde bevolkingsdichtheid bedraagt 51.7 inwoners per vierkante kilometer en het hele gebied heeft een mediterraan klimaat. Het gemiddelde aantal zonuren gedurende het jaar is erg hoog ( 2710 uren zon), zomertemperaturen zijn hoog, maar zijn aangenaam door de zee bries vanuit het Noordwesten. De zomers zijn over het algemeen droog, en winters matig en mild.


View NCP Marina Mandalina in a larger map