Highlights

Zeil opleidingen Flottielje zeilen in Kroatie Varen met schipper Aanbevolen routes Afstanden Waar vindt u ons? Adriatische zee Wind Erkende vaarbewijzen voor het varen in Kroatië
Merk & type:
Type:
Van:
Verblijfsduur:
 dagen

Weather forecast

Useful links

Varen met schipper

Varen met schipper Varen met schipper Varen met schipper Varen met schipper Varen met schipper Varen met schipper Varen met schipper

Iedereen kan van een schitterende vaarvakantie genieten in een van de mooiste vaargebieden van Europa, of misschien wel de wereld, Kroatië. Uniek door de vele eilanden, baaien, restaurantjes en het aangename klimaat.

  • Beschikt u zelf niet over de benodigde papieren om een jacht te mogen besturen.
  • U beschikt nog niet over voldoende kennis om zelf een jacht te besturen of kunt nog helemaal niet varen.
  • U heeft liever een schipper mee zodat u echt vakantie kunt vieren.
  • of u kunt u nog helemaal niet zelf varen dan kunt u altijd gebruik maken van een schipper aan boord.

Bovenstaande punten hoeven geen reden te zijn om een jacht te huren voor een mooie vaarvakantie. Wij bieden u de mogelijkheid om een schipper in te huren voor uw vaarvakantie met motor of zeiljacht.

Voordelen van het huren van een jacht met schipper is dat de schipper bekend is met het gebied en u naar de mooiste plekjes zal brengen. De schippers allemaal een passie hebben voor het varen en dan voornamelijk het varen in de Kroatische wateren en deze graag aan u over brengen.

Tijdens uw vaarvakantie maakt de schipper deel uit van uw bemanning en verblijft ook aan boord tijdens uw gehele vakantie, een goede schipper is dus zeer belangrijk. Gebruikelijk is het dat de schipper gewoon met u mee eet zowel aan boord als ook wanneer u op restaurant gaat.

Varen met schipper is maatwerk, vraag ons dus rustig naar de mogelijkheden. Wij maken graag een passend voorstel voor een onvergetelijke vakantie op een motorjacht of zeiljacht.